Joola klub, viac informácii...
 

Drevá - ROSSI EMOTION PBO-c

Cena:  181,00 €


Veľmi populárny a už považovaný za klasicku JOOLA Rosskopf Emotion slúžil ako základ pri vývoji Rosskopf Emotion PBO-c. Na vývoji sa opäť podieľal Jörg Rosskopf, legenda JOOLA a národný tréner. Najmä pri spracovaní najmenších detailov boli rozhodujúcim faktorom skúsenosti a enormné znalosti materiálov.

7-vrstvový Rosskopf Emotion PBO-c je vybavený veľmi obľúbeným syntetickým vláknom PBO-c, ktoré je umiestnené priamo vo vnútornej vrstve. V porovnaní s klasickou Rossi Emotion, dyha PBO-c, ktorá sa prvýkrát nachádza na vnútornej strane, poskytuje podstatne vyššiu rýchlosť a dynamiku pri najvyššej presnosti. Vysokokvalitné vonkajšie dýhy Hinoki kombinujú fantastický dotyk s výrazne predĺženou dobou kontaktu s loptičkou.

Súhra vnútorných vlákien PBO-c a vonkajších dýh Hinoki Emotion PBO-c dáva úplne nový pocit z hry: maximálny prenos energie z vnútra a výnimočne riadený dotyk zvonku čepele.

Vďaka vysoko kvalitným materiálom, prepracovanému dizajnu a vynikajúcemu spracovaniu je Rossi Emotion PBO-c vzrušujúcim zážitkom.

k dispozícii koncom augusta 2019

Flair č. tovaru: 61530  ks
Straight č. tovaru: 61531  ks