Joola klub, viac informácii...
 

Doplnky - JOOLA Neoprénový obal na raketu

Cena:  19,95 €


Chráňte svoju raketu pred nečistotami, priehlbinami, škrabancami a vlhkosťou. Neoprénové obaly na raketu JOOLA predlžujú životnosť povrchu pre väčšiu rotáciu a presnosť. Priliehavý strih pomáha chrániť drážky a textúru pred odieraním. Odolné, pevné a mäkké polstrovanie zo syntetickej gumy izoluje čelo rakety pred nárazmi. Dlhý zips sa otvára na vrchu, čo uľahčuje nasadenie alebo vyberanie. Poťah rakety sa mierne roztiahne, aby dobre sedel. Uistite sa, že ste vybrali správny kryt pre vašu raketu.

Štandardné: Hodí sa na lopatky so šírkou 20 cm. Vyrobené tak, aby sa zmestili na väčšinu pikleballových pádiel na dnešnom trhu od všetkých značiek, vrátane JOOLA Solaire & Essentials. Vnútro je dostatočne široké pre 14mm a 16mm pádla s chráničom hrán a olovenou páskou.


Hyperion & Elongated: Vhodné pre rakety do šírky 19,5 cm. Vyrobené špeciálne pre podlhovasté rakety vrátane JOOLA Ben Johns Hyperion CFS, CAS a Vision Paddles. Vnútro je dostatočne široké pre 16mm rakety s chráničom hrán a olovenou páskou.

Rádius: Vhodné pre rakety do šírky 20,5 cm. Vyrobené špeciálne pre širšie pickleballové rakety, vrátane JOOLA Radius. Vnútro je dostatočne široké pre 14mm a 16mm pádla s chráničom hrán a olovenou páskou. Vhodné aj pre rakety štandardnej veľkosti.

 č. tovaru: 18563  ks